Dark Mode On / Off

De mooiste foto’s met 1 klik

Intimiderend of perfect, zo zou je sommige fotobibliotheken op Facebook en Instagram kunnen noemen. Herken jij jezelf meer in het hebben van een samengeraapt zootje dan een mooie fotoserie? Dan heb ik goed nieuws! Met slechts 1 klik heb jij voortaan ook de meest mooie foto’s in je fotoboeken staan.

 

Top fotograaf Marilyn Bartman heeft meerdere presets ontwikkelt waarmee jij in de app Lightroom met 1 klik op de knop al je foto’s dezelfde professionele filter geeft. Zo creer je niet alleen de meest prachtige foto’s maar ook eenheid in je fotoalbum of online fotoboek.

Nu hoor ik je denken.. Preset? Oke even terug naar de basis. Waarschijnlijk maak je nu al gebruik van een app waarmee je een filter over je foto kunt gooien. Een preset is eigenlijk zo’n filter. Een filter die je zelf kunt maken in Adobe Lightroom.

Om zelf een preset te maken heb je een behoorlijke kennis nodig van Adobe Lightroom en fotografie. Kennis die we lang niet allemaal hebben en dan heb ik het nog niet gehad over de tijd die je eraan kwijt bent. Voor alle moeders onder ons.. Die tijd hebben we niet 😉

Ik heb begin vorig jaar daarom de presets gekocht van Marilyn en sindsdien gebruik ik deze over alle foto’s die ik maak van Doortje en Kee maar ook de foto’s van mijzelf of mijn interieur. You go Marilyn en jullie ook.. GO GO GO en schaf deze preset aan. Hoe meer jaren er verstrijken hoe meer waarde je hecht aan foto’s en het vastleggen van bijzondere momenten. Het is zo waardevol voor jezelf maar zeker ook voor je kindjes!

https://marilynbartman.plugandpay.nl/r?id=7MbCoGmz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *